Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
vyca66

Próbanap, NI

Kovács Vica · 1 éve
Sziasztok drágák! :)
Na, folytatnám akkor az írást ma is:)
Nem túl sok történt mondjuk, de igyekszem leírni mindent:)
Tegnap hajat mostam, varrtam, mostam, és délután mentem próbanapra. Ezt megelőzte egy kis kfc és citromos sajttorta a Café Noirból, nagyon fincsi volt:3 Azt azért tudjátok, hogy ezt nem mind én fizetem..:)
Szóval, bementem, lementem és kértem az officeban kártyát, cuki lett a képem is, aztán átöltöztem és kaptam hajhálót is. A manager nagyon kedves, illetve 3an mutatták meg, mit hogyan kell csinálni. Először a manchesteri akcentusú Shawn mutatta meg a wrapeket, azokat könnyebb megjegyezni és finom is, amit megkóstoltam:3 Alig értettem az akcentusát mondjuk..:"D Aztán Moe, aki a boxoknál volt, hát gyerekek...:D van egy csomú fajta, az alapokat tudtam csak megjegyezni..ő nem nagyon hagyta, hogy csináljam vele a dolgokat, szóval majd megtanulom..Ezután Hussain, ő szíriai egyébként, de a legszimpatikusabb forma onnan:P Ő a grill részt mutatta meg és hagyta is, hogy csináljam. Nagyon kedvesek voltak!:) Egyébként a konyha nem olyan nagy, mint gondoltam, de nagyon kis otthonos. Maga az étterem egy állomáson van egyébként, tehát eléggé busy tud lenni. 
Ezután kicsit bevásároltunk és jöttünk haza. 

Ma 2:25re mentem a job centerbe és meg kell mondjam, hogy kezdek a 29es járathoz hozzászokni:D Ide egyedül mentem, wííí xD 2:15-től egészen 4-ig ott voltam..gyerekek, annyian voltunk, mint az oroszok... kaptál kitöltendő papírt, aztána sorban álltál,  aztán felmentél az első vagy második emeletre és utána vártál megint...Nagynehezen következtem én a kis 63-as számommal..Egyébként szigorúak, se telefonálni, se csipogni a telefonnal nem lehet, nagyon durva. Kérdezte a nő az interjún a TAJ-számom, de minek, nem értem..:"DD Még jó, hogy nem volt gáz belőle, hogy nem volt ott, egyébként csak azt kérdezte, hol lakok most, mi a nemzetiségem, házas vagyok-e, stbstb, nem nagy cucc. Utána az egyfontos boltban meg a Lidliben voltunk (igen, van Tesco, Lidl itt is) és akkora sor volt, vagy tíz percig álltunk.:D És magyar volt a  kasszás!! Aztán a 29essel jöttünk haza, és leállt vitatkozni egy színesbőrű 15éves leányzó az amúgy tök kedves ellenőrrel.. na mindegy, utána hazajöttünk, ettünk ás most chill van:3 
fááárasztó nap volt..:D És nagyon gyorsan telik az idő, ha a városban vagy.:D Na mára ennyi erről az elmúlt két napról, puszillak Titekeeet!
Vigyázzatok magatokra! 

P.s: van uge az oyster kártya, arra töltesz fel pénzt és úgy utazol, nagyon menő:D)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Kovács Vica
Sziasztok! A londoni utazásomról/életemről szeretnék ebben a kis blogban írni, hogy ne kelljen mindenkinek hatvanszor ugyanazt leírnom :P (viccelek, szeretlek Titeket, csak időm nem lesz:/ <3 )